- Medeni hal
- Bekar
- Meslek
- Uzman (B)
cem bey sonunda bnm dediğime geldnz
....

Ben de aynı düşüncedeyim.arkadaşlar sınav temmuz 2011 gibi olacak soruları görünce herkes şok olacak 1 skandal daha olmayacakartık biraz iyi düşünme zamanı
![]()
doğruyu bulduk diyelim...cem bey sonunda bnm dediğime geldnz....
risk grupları kalktı..1475 teydi onlar..bi kaç sorum vardı yardmcı olan olursa çok sevinrm ( başka bi konuya ekledm görülmemiş gaLiba )
Bİ DE : 300 den fazla işçi çalışan ve V. risk grubunda yer alan bir işyerinde aşağıdaki iş güvenliği uzmanlarından hangisi çalışmaya yetkilidir?
a-A sınıfı sertifikala İş güvenliği uzmanı b-B sınıfı sertifikalı İş güvenliği uzmanı c-C sınıfı sertifikala İş güvenliği uzmanı d-A ve B sınıfı sertifikalı İş güvenliği uzmanları
İş makinelerinin yerleşim yeri içinde ve dışında hızları en fazla kaç km/h olmalıdır? SİTEDE 20 DİE OKUDuM
a-10km/h b-20 km/h c-30 km/h d-40 km/h
Cevap a
Soru-20
Türkiye de iş kazaları en çok hangi sektörde olur? A DEİLMİ ?
a-Metal b-İnşaat c-Kimya d-Maden
Cevap b
Soru-7
Kaynak işlerinde kullanılan basınçlı gaz tüplerinin periyodik olarak basınç testleri en fazla ne kadar sürede yapılmalıdır? C DEİLMİ ?
a-3 ay b-6 ay
c-1 yıl d-5 yıl
Cevap d
Soru-4
III. risk grubunda yer alan bir işyerinde aşağıdaki İş Güvenliği uzmanlarından hangisi çalışmaya yetkilidir?
a-A sınıfı yetkilidir b-B sınıfı yetkilidir c-C sınıfı yetkilidir d-Hepsi yetkilidir
evet pardon..hidrostatik testlerine gitti aklım...haklısın...yılda bir...cem abi basınçlı gaz tüplerinin hidrstatik basnç testleri 5 yılda , perydk basınç testleri yılda bi deilmiydi??
Cem bey artık bilgileri güncellesek diyorum. En çok kazalar kömür ve linyit madenciliğinde.risk grupları kalktı..1475 teydi onlar..
iş makinaları işletme içi 10km-işletme dışı 20 km
metal ..evet..ölümlü inşaat sektörü
5 yılda bir..
SON İSTATİSTİKLERE BAKAMADIM.....YÜCEL BEY...Cem bey artık bilgileri güncellesek diyorum. En çok kazalar kömür ve linyit madenciliğinde.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.