eczaneler için risk analiziiolan var mı?yalnızca satış yapılıyorsa az tehlikeli sınıfa girer. fakat iğne/aşı yapılması vb durumlarda biyolojik risk etmenleri göz önüne alınmalıdır. bu konuda hekim arkadaşlarımızın fikirlerini almak lazım.
Eczanelerde enjeksiyon yapımına izin verilmiyor.eczaneler için risk analiziiolan var mı?
neden?Benim kuzen, ateş püskürüyor.. eczacı kendisi...![]()
rd için ödeyeceği ücret çok değil ki. 2016 daki kanunu beklesinsanırım cebinden çıkacak paraya bakıyor tüm işverenler gibi.
istisnasız Bütün eczanelerde iğne ve aşı yapılmaktadır, ayrıca şunada dikkat etmek lazım eğer yapma ilaç da yapılıyorsa laboratuarda değişik kimyasallara ve (asit vs)hammaddelerde mevcuttur ..yalnızca satış yapılıyorsa az tehlikeli sınıfa girer. fakat iğne/aşı yapılması vb durumlarda biyolojik risk etmenleri göz önüne alınmalıdır. bu konuda hekim arkadaşlarımızın fikirlerini almak lazım.
sen ona deseydinya ozaman bir kira sözleşmesine 300tl alırken azmı ?avukat arkadaşıma 200 tl civarında ödemen çıkar dedim, çok para dedi...
Sadece risk analizi için mi yoksa 3 lü paket için mi? 3 lü ise en az 500 istemelisin bence.avukat arkadaşıma 200 tl civarında ödemen çıkar dedim, çok para dedi...
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.