- Medeni hal
- Bekar
- Meslek
- Uzman (C)
fizik mezunlarının ig uzmanı olarak sektörde iş bulma olasılığı var mı?
fen edebiyat mezunları olabiliyor sayın lifeguardhk...eğitim fakultesi fizik mezunları da uzman olabiliyor mu?
4 yıllık fen fakültesi olacak.eğitim fakultesi fizik mezunları da uzman olabiliyor mu?
teşekkür ederim.malum fizik bölümünden mezun olunca stresimiz daha çok artıyor.. ben iş güvenliği uzmanlarını daha çok mühendisler arasından tercih ediyorlardır fikrine kapıldım..Arkadaşlar merhaba
Ben fizik mezunuyum. 24 aralık 2011 sınavını kazanarak c sınıfı iş güvenliği uzmanı oldum.
bir osgb ye bağlı olarak 6 ayrı fabrikada hizmet vermekteyim.
fizik mezunları bence de bu imkanı çok çok çok iyi değerlendirmeli.
Saygılarımla
bu arada hangi şehirde görev yapıyosunuz.. ig uzmanlarının daha çok büyük kentlerde mi iş olanakları artıyorArkadaşlar merhaba
Ben fizik mezunuyum. 24 aralık 2011 sınavını kazanarak c sınıfı iş güvenliği uzmanı oldum.
Saygılarımla
sağolun cem bey..endişeler bitmiyor ama.. gördüğünüz gibi bir başka arkadaş ben fizikçiyim mühendis olmadığım için işe alınmadım diyor..bir diğer arkadaşımız 6 fabrikaya ig uzmanlıgı yapıyor.. bir de bu konu çevre sertifikası alanlar gibi daha sonradan popüleritesini kaybeder mi?hüseyin bey,elbette uzman olarak iş bulunabilir..sonuçta uzmanlık yetkisi aldıktan sonra ve işini iyi yaptıktan sonra neden olmasın..??
sayın einstein bey merakımı mazur görünArkadaşlar merhaba
Saygılarımla
sayın serdar bey,öncelikle ücret düşünülmemeli bence..eğer bu işi hakkıyla yapmayı istiyorsanız ve kendinizi bu konuda yetiştirirseniz iş bulamamanız için bir sebep kalmayacaktır sanırım.. illa mühendis olunacak diye de bir şart yok zaten..çünkü iş güvenliği ayrı bir daldır ve bu yetki ve hak size de tanınmıştır devlet tarafından...mrb arkadaşlar igu arkadaslarımdan duydum fizik mezunuyum bu sertifikayı almayı dusunuyorum izmirde iş olanagı nedır bılmıyorum izmirde dershanelerde yıllarca calıstım ama aldıgım ucret 1000tl gecmedi o yuzden bu ısın getırısı Izmırde ne okadar olabılır iş olanagı varmı yoksa bosa almıyalım bu sertifikayı
yorumlarınızı beklıyorum
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.