- Medeni hal
- Bekar
- Meslek
- Uzman (C)
Merhaba, şu an aktif olarak baktığım firmam başka bir şehirden görevlendirme ile geldi ve uzun süredir çalışıyor 6 ay oldu. Tahminen 1 yılı bile geçebilir. Firmanın sicili başka bi şehirde yani. Şunu sormak istiyorum bu görevlendirme ile gelen çalışanlara ben görevlendirme kağıdı imzalatıyorum. Bunun belirli bir süresi var mı çalışanlar açısından? Ayrıca firma açısından görevlendirme süresi denilen bir süre var mı? yani 1 yılı falan geçerse sicili bulundugu şehirde açması gibi vesaire türden bir şey var mı?
Bir de şimdi bu benim firmam bu görevlendirme ile geldigi şehirde, başka bir firmaya hizmet verecek yine aynı şehir ama farklı bir ilçesinde en fazla 4 hafta belki 3 haftalık bir iş anlaşması yaptı. Benim bu 4 haftalık iş için hangi İSG KLOSÖRÜ dosyalarını hazırlamam gerekiyor? yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler
Bir de şimdi bu benim firmam bu görevlendirme ile geldigi şehirde, başka bir firmaya hizmet verecek yine aynı şehir ama farklı bir ilçesinde en fazla 4 hafta belki 3 haftalık bir iş anlaşması yaptı. Benim bu 4 haftalık iş için hangi İSG KLOSÖRÜ dosyalarını hazırlamam gerekiyor? yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler