- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (B)
postaya verilmiş![]()
Taner bey para yatırdınız mı?
postaya verilmiş![]()
bu belge ücretini herkes yatıracakmı şimdi? buradaki herkes yatırdımı belge ücretini??MERT BEY BAKANLIĞI ARADIĞIMDA HERKESİN YATIRMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİLER..
yok para yatırmadımTaner bey para yatırdınız mı?
ne zaman teslim etmiştiniz evrakları?yok para yatırmadım
sınav açıklandıktan 3 gün sonra sanırımne zaman teslim etmiştiniz evrakları?
Nasıl iş yapıyor bunlar ya. O zaman yayınlasınlar bi yazı. hukuki olarak böyle bi şey talep edemezler ki. Kanunu geri işletemezler. Bence bi sorun var orada. O zaman belge verdiklerinden de bu parayı talep etmeleri lazım.
bence bi arayıp belgenızın hangı islemde oldugunu kontrol edın derim ben aldım belgemı kı ben sozlesmemıde bakanlıga bıldırdım persembe cuma da o onaylanacakbenim 26sında ulaştı bakanlığa hala belge işlem görmek için bekliyor diyor...![]()
hangi numaraı arayacaz acababence bi arayıp belgenızın hangı islemde oldugunu kontrol edın derim ben aldım belgemı kı ben sozlesmemıde bakanlıga bıldırdım persembe cuma da o onaylanacak
30 undan önce yapıldı dediniz tam kacında hatırlayabılıyormusunuz teslim edilmiş.benım 22 sınde teslım edilmiş fakat halen belge işlem gormek için bekliyor yazıyorda.Arkadaşlar,
Benim başvurum 30 dan önce yapıldı. bugün belge geldi. belge tarihi 07-06-2012 olarak geçiyor.
hayır yatırmadımTaner bey para yatırdınız mı?
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.