evrak kayıt nonuz kaç acaba??ben dün evrak kayıt ile görüştüm
evrak kayıt numarasını öğrendim
26sında teslim alındı sizden dedim
baktılar, evrak kayıt numarasını söylediler, yeni yasaya göre ücret yatıracak mıyım yatırmayacak mıyım diye sordum
siz yatırmayacaksınız dediler
sorgulama ekranında hala 'belgeniz işlem görmek için bekliyor' yazmakta..
kayıt numarasına göre mi alıyorlar acaba? benimde 15200 lü bişeydi..Benimki 15802 miydi neydi unuttum27 sinde ellerine ulaşmıştı...
22. de belgeelerımı teslım etmıstım belgem geldı ve sozlesmemın onaylanması ıcın tekrar gonderdım bakanlıga dun hem eve hem işyerine posta ole bıldırım gelmıs iş yerlerımizde 70 kişi çalısıyor ve bakanlıgın yazısında aylık mesaılerde dahıl 217 saatin en az 30 saatı bu ısyerınde calısmasında hıcbır sakıncası yoktur yazıyordu. arkadaslarımın bılgısıne
belgenın gelmesı yeterlı degıl zseyhan 3 nusha olarak yaptıgın sozlesmeyı bakanlıgın ılgılı bırımıne bıldırdıkten sonra bakanlıgın onay vermesını bekleyeceksın belgenın gelmesını bekledıgın bi bu kadar daha. sozlesmenın onaylandıgına daır yazı geldıkten sonra sozlesme yaptıgın yerde ancak ıs guvenlıgı uzmanı olarak calısa bılırsın ondan once calısamazsınSonunda benim de belgem geldi. Darısı bekleyenlerin başına...
Sonunda benim de belgem geldi. Darısı bekleyenlerin başına...
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.