ya ben çasgemden aldığıma pişman oldum herkesin belgesi gitmiş bi çasgemden alanlarınkini göndermemişlersınav sonucun açıklanır açıklanmaz belgelerimi eğitim aldığım kuruma teslim ettim.
sanırım 3 aralıkta tüm belgeler birlikte bakanlığa gönderildi.
bu ptesi de, eğitim aldığım kurum "belgeniz geldi, gelip alabilirsiniz" dedi![]()
yılmaz bey unutulmamıştır büyük ihtimal ama şu bi gerçek çasgem çooook yavaş iş yapıyor herkesin belgesi geldi çasgemin yok ben aradığımda yolluyoruz diyolar sadece birde belge numarasını verseler bakanlıktan onuda kabul edecem çünkü ben çalışmıyorum şuan sözleşme imzalayamıyoruz bi iş yeriyle anlaşsak olmuyo yani çasgem daha düne kadar telefonlara bakmıyodu bakalım allaha emanet bizim belgelerAz önce ÇASGEM'i aradım, 21 ekim sınavı boşvuruları ile ilgili, Henüz Elimize gelen belge yok dediler. Kasım ayı içerisinde belgeleri elden teslim etmiştim. Malesef çok yavaş ve düzensiz yürüyor. Belgelerim Bakanlığa gittimi gitmedimi sorgulayamıyorum. Umarım bir yerlerde unutulmamıştır.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.