Yükselme sınavı için şu anda yok.3. sınav hakkı var mı?
Bu 1 senelik geçici madde idi. Bu geçici madde 2013 yılı ekim ayında yürürlüğe girdi. Geçici maddeyi yayınlarken bir yıllığına diye yayınlamışlar. Kısacası önümüzdeki Ekim ayında bu hakkımız sona eriyor.1 yıl içinde 2 hak var diye hatırlıyorum. O yüzden sanırım 1 sene beklememiz gerekecek![]()
1 yıl içinde 2 sınav diyor 2. sene yükseltme yok şeklinde anlıyorum.1 yıl içinde 2 hak var diye hatırlıyorum. O yüzden sanırım 1 sene beklememiz gerekecek![]()
Sınav hakkı sonsuz sayı sınırlaması yok lütfen ekteki yazıyı okuyun1 yıl içinde 2 sınav diyor 2. sene yükseltme yok şeklinde anlıyorum.
SINAV HAKKISınıflar arası yükselme
GEÇİCİ MADDE 2 – (1) (C) sınıfı iş güvenliği uzmanlığı belgesine sahip olanlardan;
a) Başvurdukları tarihte adlarına 1500 gün prim ödenenler, (B) sınıfı iş güvenliği uzmanlığı belge sınavına,
b) Başvurdukları tarihte adlarına 3000 gün prim ödenenler, (A) sınıfı iş güvenliği uzmanlığı belge sınavına,
girmeye hak kazanırlar.
(2) (B) sınıfı iş güvenliği uzmanlığı belgesine sahip olanlardan;
a) Başvurdukları tarihte adlarına 1800 gün prim ödenenler, (A) sınıfı iş güvenliği uzmanlığı belge sınavına,
girmeye hak kazanırlar.
(3) Birinci ve ikinci fıkrada sayılanlar Kanunun Geçici 4 üncü maddesinin ikinci fıkrasının yürürlüğe girdiği tarihten itibaren bir yıl içinde düzenlenecek sınavlara iki defaya mahsus girme hakkı kazanırlar. Başvuruda istenecek belgeler Bakanlıkça ilan edilir.
(4) Birinci ve ikinci fıkrada sayılanlar, yapılacak sınavda başarılı olamadıkları takdirde sahip oldukları belge ile çalışmaya devam ederler.
aralık ve şubat sınavlarında başarısız oldum 3. kez sınava gire bilsem bile mayıs ayı sınavına girebilmek için bankaya yatırılması gereken ücretin süresi geçti galiba
Hayır geç kalmadınız.Eğer üçüncü hakkınız varsa Başvurular ÖSYM 2014 sınav takviminde 03-11 nisan tarihleri arasında diye belirtilmişler.C sınıfı uzmanım fakat aralık ve şubatta yapılan yükselme sınavlarında başarısız oldum. mayıs sınavına girme imkanımız var ise geç mi kalındı acaba ? Teşekkür ederim
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.