- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (C)
Sayılmadığını biliyorum Genco Bey. Sadece gördüğüm bu konuşmaları sizlerle paylaşmak istedim.Sayılmaz. çünkü işverenin sağladığı, organize ettiği bir servis hizmeti yok.
Ben de burada genel bir tartışma açtınız sandım Gamze HanımSayılmadığını biliyorum Genco Bey. Sadece gördüğüm bu konuşmaları sizlerle paylaşmak istedim.![]()
Yok, başlıktaki tebessümün sebebi buyduBen de burada genel bir tartışma açtınız sandım Gamze Hanım![]()
İş kazası değildir.Merhaba Arkadaşlar,
İşverene ait bir lojmanda kalan çalışanın lojmanda geçireceği kaza iş kazası sayılır mı? Bununla ilgili bir yönetmelik veya kanun maddesi var mıdır? Bilgisi olan varsa cevaplarsanız sevinirim. (Bu arada lojman işyeri sınırları içerisinde değil)
İşveren çalışanı Temel İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi aldırmadan işe başlatırsa zaten asli kusurlu oluyor. Hele birde bu çalışan iş kazası geçirirse o zaman büyük sıkıntı. Çünkü iş kazalarında mahkemenin atayacağı bilirkişinin ilk bakacağı şey çalışanların eğitim katılım formları ve sertifikalarıdır.Peki arkadaşlar çalışan temel iş sağlığı eğitimi alamadan iş kazası geçirirse bu durumda ne yapmalı?
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.