- Meslek
- Uzman Adayı (C)
herkese merhaba bende çerkezköyde eğitim verecek kurum arıyorum bir bilgisi olan varsa bana çok yardımcı olur çerkezköy tekirdağa bağlı bu arada şimdiden teşekkür ederim.
herkese merhaba bende çerkezköyde eğitim verecek kurum arıyorum bir bilgisi olan varsa bana çok yardımcı olur çerkezköy tekirdağa bağlı bu arada şimdiden teşekkür ederim.
Haklısınız zaten araştırdıkça ve forumlarda konuyla ilgili görüşleri okudukça CASGEM sartından çoktan koptum.Trabzonda kurs olsaydı mutlaka katılırdım ama henuz yok.
Mavi akademi ile görüştüm bencede iyiler ve henüz eğitim almadım ama gönderdikleri meilden nekadar kurumsal çalıştıklarını anlayabiliyoruz.ISGDM ile de görüştüm onlarda çok yakın davrandılar fiyatlarıda biraz daha uygun
Trabzon'da yasıyorum[/quçok yakında trabzonda isg uzmanı eğitim kurumu açılıyor şu an yetki belgesini bekliyorlar .mayıs sınavı için şubat sonunda hızlandırılmış bir kur açıcaklar
çok yakında açılıyortrabzonda maalesef kurs yok![]()
Necla Hanım, tüm ülke çapında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş eğitim kurumları listesini Bakanlığın kendi sayfasından bulabilirsiniz (http://www.csgb.gov.tr/csgbPortal/isggm.portal?page=duyuru&id=yetkilendirmeduyurulari). Ama eğer Ankara'da eğitim alma imkanınız var ise benim tavsiyem RİSKMED tir (http://www.riskmed.com.tr/). Şimdiden başarılar diliyorum. İyi günler.Arkadaşlar merhaba ben iş sağliği ve güvenliği c sınıfı uzmanlık belgesi için eğitim veren kurumlar hakkında birşeyler danişmak istiyorum.kendimize uygun bir şehri seçip fiyat analizleri yaptıktan sonra karar verdiğimiz eğitim kursunun bakanlıktan onaylı belgesinin iptal olup olmadığını nasıl anlayabiliriz?Birde fiyatının uygun olmasi verdiği eğitime etki eder mi? Konuyla ilgili tecrübeli arkadaşların yardımlarını bekliyorum şimdiden tesekkurler
Arkadaşlar trabzonda kurs açılacak mi bu konuda nereden bilgi alabilirim
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.