Teşekkür cink. Bu e-mail ve telefon yeni çıkmış. Daha önce ptt ye gidip yeni şifre amak gerekiyodu.
Bende girdim hatta sertifika numaraları bile çıkıyor belgeler çok sonra çıkıyor sanırım.D uyuruya göre yarın yani 22 sinde hangi grup yükseltmeye girebileceğimiz yayınlanacak.bende girdim şimdi yükseltme sınavı için prim gün sayılarına nasıl bakacaz...
Bende girdim hatta sertifika numaraları bile çıkıyor belgeler çok sonra çıkıyor sanırım.D uyuruya göre yarın yani 22 sinde hangi grup yükseltmeye girebileceğimiz yayınlanacak.
hayırlı olsun.Allah mahcup etmesinben sözleşme bile yaptım Allah kaza bela vermesin inşallah
Girebilen arkadaşlar dikkat ettiler mi ama en alt bölümde "sertifika teslim edildi" diye bir açıklama var.
Bundan ne anlamak gerekir. Nereye teslim edildi de ben göremiyorum.
Bu ne sürat maşallah sözleşmeden bir örnek gönderebilseniz çok makbule geçerdi.Birde ferdi yaptıysanız günlük kısmi süreli iş girişi için ne kadar vergi ödeniyor.ben sözleşme bile yaptım Allah kaza bela vermesin inşallah
bende de aynısı yazıyor, sertifikanın gelmesi önemli değil, yanda yazan sertifika ID ile bütün işlerimizi yapıyoruz diye biliyorum.
Ben kursa gitmeden 3 yıl C olarak çalıştıktan sonra A oldum. N'olcek şinci4) 21 Aralık 2013 günü yapılan sınavda başarılı olup belge ücreti olan 413,00 TL’yi yatıranlar belge numaralarını yine 22.01.2014 tarihinden sonra İSG-Katip üzerinden öğrenilebilecek ve belgeler ise yaklaşık 1,5 – 2 ay sonra ancak adreslere gönderilecektir.
bu maddeye göre bankaya sertifika ücretini yaptıktan sonra birşey yapmak gerekmiyor deniliyor. Ama ortada dolanan bilgilerden biri de isg eğitimi alınan kursa yatırılan dekontu yapıp onları işlemi gerçekleştireceği bir söylenti de var.?
nasıl giriş yaptınız anlatırmısınız ben giremiyorumSistem açıldı. Şu an giriş yapabiliyorum. Ancak sertifikayı nasıl elimize alıcaz nasıl gönderecekler bilgim yok.
Nasıl girdiniz ben giremiyorumBende girdim hatta sertifika numaraları bile çıkıyor belgeler çok sonra çıkıyor sanırım.D uyuruya göre yarın yani 22 sinde hangi grup yükseltmeye girebileceğimiz yayınlanacak.
nasıl giriş yaptınız anlatırmısınız ben giremiyorum
Ben de aynı yerden çok kez girdim ama yetkiniz yok diye mesaj çıkıyorturkiye.gov.tr üzerinden girdim. Sertifika ücretini yatırdıktan sonra 4 gun iş günü içinde açıldı bende.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.