MESELA BEN ŞU ANDA ÇALIŞTIĞIM FABRİKADA HER ŞEYİ A DAN Z YE İŞ GÜVENLİĞİNE UYGUN HALE GETİRDİM VE TAM ZAMANLI OLARAK ÇALIŞIYORUM.BU YÖNETMELİKLE BEN BU FABRİKADA ÇALIŞAMAZSAM ÇOK ÜZÜCÜ OLACAK.BUNA Bİ DUR DENMELİ BENCE.
Hiçbir işyeri için herşey tam değildir. Mutlaka alınması gereken ek bir önlem mutlaka kontrol edilmesi gereken bir kısım vardır. İnsanlar hep aynı işi yaptıklarında belirli bir süre sonra iş körlüğü meydana gelir. Çalıştığınız şirkete sizden başka bir İSG Uzmanı gelip incelese, kendi gözüyle baksa emin olun sizin fark etmediğiniz bir sürü durum bulacaktır.
İşte bu yüzdendir ki ben her mühendisin kendi alanındaki İSG faaliyetlerinde daha başarılı olacağı kanısındayım.
ozaman işletme körlüğüne engelmi olunmuş oluyor.?iş güvenliğiyle alan derslerinin ne ilgisi var allah aşkına..iş güvenliği ve uygulanan prosedür tamamen farklı üniversiteden mezun olan bir makine mühendisini ele alalım sadece makinaların çalışma prensibini yada kurulumunu yada icat edilişini otokette yada herhangi bir programda çizimini yapabilmekle iş güvenliğinin ne ilgisi var allah aşkına biraz mantıklı olalım ,at gözlüğüyle bakmayalım,perspektifinizi biraz geni tutun lütfen...
Berkay GÜRCAN
Maden Mühendisi
Teknik Nezaretçi
İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı ( C Sınıfı )
GSM : 0533 529 3003
[email protected]
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.