- Katılım
- 22 Mar 2012
- Mesajlar
- 180
- Tepki puanı
- 67
- Meslek
- Uzman (C)
Arkadaşlar sizlerin bir konuda yardımına ihtiyacım var, Özetle;
Salça üretimi (Gıda üretimi ) yapan bir firmada gıdaların temizlenme işinde, kullanım suyunda klor dan dolayı sık sık zehirlenme oluyor. Bu çalışmayı tehlikesiz duruma getirmek için ne yapmamı tavsiye edersiniz,
Klorün MAK değerine uygun çalışılıp çalışmadığını mı kontrol edeyim,
Yoksa hangi tip maske kullanılacaksa maske mi kullanayım..
Yoksa temizlem için uygun başka bir kimyasal tavsiye edermisiniz.?
Yoksa ....
Yoksa...
Sizlerin de fikirlerini alabilirmiyim.
Salça üretimi (Gıda üretimi ) yapan bir firmada gıdaların temizlenme işinde, kullanım suyunda klor dan dolayı sık sık zehirlenme oluyor. Bu çalışmayı tehlikesiz duruma getirmek için ne yapmamı tavsiye edersiniz,
Klorün MAK değerine uygun çalışılıp çalışmadığını mı kontrol edeyim,
Yoksa hangi tip maske kullanılacaksa maske mi kullanayım..
Yoksa temizlem için uygun başka bir kimyasal tavsiye edermisiniz.?
Yoksa ....
Yoksa...
Sizlerin de fikirlerini alabilirmiyim.