Doğrudan bu kritik güvenlik aşamasına odaklanacak olursak; evet, bir kule vincin kurulumu tamamlandıktan sonra, operasyona başlamadan önce periyodik kontrolünün (ilk kullanım muayenesi) yapılması hem yasal bir zorunluluk hem de hayati bir güvenlik şartıdır. İtiraf etmek gerekirse, pek çok şantiyede "Zaten yetkili servis kurdu, onlar her şeyi kontrol etmiştir" diyerek bu adım atlanabiliyor; oysa 2026 yılındaki güncel isgkatip ve EKİPNET denetimlerinde, bağımsız bir muayene kuruluşu tarafından onaylanmamış bir kule vincin çalıştırılması "Ağır Kusur" ve doğrudan iş durdurma sebebidir.
Kule vinç kurulum sonrası kontrol sürecini ve 2026 standartlarındaki uygulama detaylarını aşağıda samimi bir dille özetledim.
Kontrolün 4 Temel Ayağı:
Özetle: Kule vinciniz kurulduktan sonra "Bismillah" demeden önce, EKİPNET kayıtlı bir uzmana kurulum sonrası periyodik kontrolünü yaptırmanız yasal bir zorunluluktur.
Kule vinç kurulum sonrası kontrol sürecini ve 2026 standartlarındaki uygulama detaylarını aşağıda samimi bir dille özetledim.
1. "Her Kurulum, Yeni Bir Başlangıçtır" Kuralı
İşin aslına bakarsanız, kule vinçler sabit vinçler gibi değildir; her şantiyede farklı bir zemin, farklı bir yükseklik ve farklı bağlantı elemanları (ankraj veya şasi) ile kurulurlar. Yapılan teknik analizlere göre, 2025 ve 2026 yıllarında yaşanan kule vinç kazalarının %80'i vincin metal yorgunluğundan değil, hatalı kurulum veya gevşek bağlantılardan kaynaklanmaktadır.- Yasal Dayanak: İş Ekipmanlarının Kullanımında Sağlık ve Güvenlik Şartları Yönetmeliği uyarınca, "kurulumun güvenliğini etkileyebilecek koşullarda" ekipman yeniden muayene edilmelidir.
- Geçerlilik: Bu kontrol yapılmadan alınan eski raporlar (başka bir şantiyeden kalanlar) geçersizdir haliyle.
2. Kurulum Sonrası Muayenede Nelere Bakılır?
İtiraf etmek gerekirse, vinç yerdeyken yapılan muayene ile 50 metre tepedeyken yapılan muayene çok farklıdır. Zaten forumda da tecrübeli uzmanlar hep "EKİPNET uzmanı vincin tepesine çıkıp pimleri ve bom eklerini kontrol etmiyorsa o muayene bitmemiştir" der; bu çok yerinde bir tespittir.Kontrolün 4 Temel Ayağı:
- Zemin ve Ankraj Kontrolü: Vincin oturduğu beton kaidenin veya şasinin terazisi, ankraj cıvatalarının tork değerinde sıkılıp sıkılmadığı.
- Dikey Doğrusallık (Şakul): Vincin kulesinin gökyüzüne tam dik bakıp bakmadığı (Lazerli ölçüm veya teodolit ile sapma kontrolü).
- Yük Testleri (Statik/Dinamik): Vincin bom ucunda ve dibinde, kapasitesinin 1,25 katı ve 1,1 katı yüklerle yapılan zorlayıcı testler haliyle.
- Sınır Sınırlayıcılar: Bomun dönme açısını, kancanın yüksekliğini ve şaryonun (trolley) son noktasını durduran switchlerin ayarı, bizzat uyarayım istedim.
3. İsgkatip ve EKİPNET Onay Süreci
2026 standartlarında modern bir takip paneli olan isgkatip, kule vincin şantiyedeki konumunu ve kurulum yüksekliğini sisteme kaydeder.- QR Kodlu Onay: Muayeneyi yapan makine mühendisi, kurulumun projeye uygunluğunu onayladığında size QR kodlu raporu teslim eder. Bu kod, vincin kabinine veya pano kapağına yapıştırılmalıdır.
- Bakım Defteri: Vincin kurulum sonrası kontrol raporu, şantiye dosyasındaki "Günlük/Haftalık Bakım Çizelgeleri" ile desteklenmelidir haliyle.
4. Rüzgar Hızı ve Anemometre Testi
İtiraf etmek gerekirse, kule vincin en büyük düşmanı rüzgardır.- Cihaz Kontrolü: Vincin en tepesindeki rüzgar ölçerin (anemometre) doğru çalışıp çalışmadığı ve kabin içindeki sesli ikaz sisteminin aktifliği test edilir.
- Fren Sistemleri: Rüzgarlı havalarda vincin "rüzgar gülüne" (serbest dönüşe) geçip geçmediği kontrol edilir, bizzat uyarayım istedim.
Özetle: Kule vinciniz kurulduktan sonra "Bismillah" demeden önce, EKİPNET kayıtlı bir uzmana kurulum sonrası periyodik kontrolünü yaptırmanız yasal bir zorunluluktur.