- Medeni hal
- Belirtilmedi
- Meslek
- Uzman (B)
Arkadaşlar Tabipler Birliği gibi bir kurum kurulması ve asgari ücret tarifesi belirlenmesi konusunda düşüncelerinizi bekliyorum.
geçen yıl çevre görevlisi olayında da herkes kafasına göre fiyat söyledi, çok düşük ücretlerle işler alındı ve çmo önüne geçemedi... Dediğiniz mantıklı, evet olsa güzel olurdu ama ne derece uygulanabilir bilemiyorum Tabibler birliği çok başka bir yapı neticede...
Evet herşey para demek değildir.Kurumsallaşma olmadan da hiçbirşey elde edilemez.Meslek odalarının belirlediği fiatlar bile genelde aşağı çekilir.Kurumsallığın yanında tek dil konuşmak önemli.Herkes uyarsa başarıllabilir ama bunun yanında OSGB'leri unutmamak gerek.uzmanlar birliği gibi bir kurum oluşturulmadığı sürece uzmalık yerler altında kalacak bizim ileriyi düşünüp bu konuda elimizden geleni yapmalıyız bazı yerlerde herşey para deildir...
Evet herşey para demek değildir.Kurumsallaşma olmadan da hiçbirşey elde edilemez.Meslek odalarının belirlediği fiatlar bile genelde aşağı çekilir.Kurumsallığın yanında tek dil konuşmak önemli.Herkes uyarsa başarıllabilir ama bunun yanında OSGB'leri unutmamak gerek.
evet dediğiniz gibi ama yine de bir yolunu bulurlar diye düşünüyorum çünkü aynı sorunları biz 1999 depreminden sonra zemin etütlerinde yaşadık.Bende bu kadar riskli bir iş yapılırken herkesin emeğinin karşılığını almasını isterim.osgb lerde çalısan uzmanlarada onay verecek odalar baktığı işçi sayısına göre fiyatını oda belirleyecek
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.