Selçuk Bey,
Bir kağıt olsunda gerçerli olsa ne olur olmasa ne olur.....

günah bizden gitti..

Ülke olarak İSG kültürümüzün bu detaylara girmesine daha bayağı var değil mi?
Şaka bir yana madem bu detaya bir şekilde girmiş olduk b azcık daha açma gereği duydum mevzuyu...
Yetkili kişi tarafından hazırlanmış olması benim dediğim değil Yönetmeliğin dediğidir...Yönetmeliğin ismini yukarıda vermiştim zaten..TSE bunun için eğitim tertip eder ve kendisi sınav yaparak kişilere bu yetkiyi verir,ve MSDS üzerinde en kötü ihtimalle hazırlayanın mail adresi yazması gerekir .....Bu şekilde herkes kafasına göre uydurma ,kopyala yapıştır dökümanlar hazırlayamaz...her dökümanın bir sorumlusu olur...eğer biz uzmanlar bir şekilde bu detaylara elimizden geldiğince dikkat edebilirsek hem işimizi yaparken verdiğimiz emekleri daha gerçekçi ve sağlam detaylara oturtmuş oluruz hem de merdiven altı iş yapan insanların piyasada kalitesiz işler yapmasına mani olmuş oluruz...Kaliteyi yükseltmek bizim elimizde...biz talep etmezse zaten kimsenin bize kaliteyi ve iyiyi kendiliğinden vereceği yok gibi..
Diğer haklı olduğunuz konu;tabi ki uzman arkadaşların bu detayı bilememesi gayet normal zaten bilgilerimizi paylaşmak için bu foruma yazmıyormuyuz?
Pek çok konuda cehaletimi giderdiğine inandığım bu forum sitesinde emeği geçen herkese de teşekkürlerimi sunarım..
Saygılarımla...