- Meslek
- Uzman (C)
Portör muayenesi kalktı evet ama iş yeri hekimlerinin önerisi portör muayenesinin yapılmasından yana bilginiz olsun.Merhaba Fırat bey
8. Madde Portör Muayeneleri konusunda Müfettişlerin ne istediklerini belirtir misiniz.
Portör muayeneleri malumunuz kalktı ve yerine hijyen eğitimi geldi.
Teşekkürler
2 sene once geçirdiniz heralde denetimiMerhaba arkadaşlar,
Geçen haftalarda bir müfettiş teftişi geçirdim. Benden istenen evrakları sizlerle paylaşmak istiyorum. Faydalı olabileceğini düşünüyorum.
İyi çalışmalar.
Fırat Bey Hangi sektörde çalışıyorsunuz ?Sayın Kafkas Onur denetimi geçen ay geçirdim. Size paylaştığım müfettişlerin direkt verdiği matbuu evraktır. Bunun haricinde ayrı tutanaklar tutuldu tabi ki fakat bunları üzgünüm sizinle paylaşamayacağım. Yalnız şunu söyleyebilirim firmada bu yazılan checklistte olanlar haricinde bütün noktalara girdiler ve didik didik ettiler. Ağır ve tehlikeli işler artık olmadığını bende biliyorum. Ama orada orada ne anlatmak istediğini sizde gördüğünüzde anlıyorsunuzdur sanırım.
Portör muayenesi olacağını bilen çalışan, hijyene daha çok dikkat ediyor. 6 ayda bir portör istenmesi gerekli bence.Portör muayenesi kalktı evet ama iş yeri hekimlerinin önerisi portör muayenesinin yapılmasından yana bilginiz olsun.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.