arkadaşlar özel güvenlik şirketlerinde ne gibi eğitimler verir isg uzmanı nelere dikkat eder bi taslak falan varmı bunla ilgili paylaşırsanız sevinirim
Sevgili arkadaşım sen güvenlik görevlilern nerede çalışıyor ona göre bilgi ver bizde tehlikeleri konusunda yardımcı olmaya çalışırız...konuyla ilgili herhangi bir veri veya örnek döküman bulabildiniz mi acaba bende aynı konuyla ilgili muzdaribim şuaneğer yardımcı olabilirseniz sevinirim.. Teşekkürler,kazasız günler dileğiyle...
Güvenliğin Sağlandığı Bölgeden Doğal Afetlerden Kaynaklanabilecek Riskler ÖrneklerSevgili arkadaşım farkındaysan konu başlığı ÖZEL GÜVENLİK ŞİRKETİ özelgüvenlik görevlisi değil.. Bu yüzden şirket adı altında çalışan personeller bu saydığın heryerde çalışıyordur zaten tekrardan ayırmamın gereğinin bulunmadığını düşünmüştüm.. sizin saydığınız durumlarda risklerle ilgili bu saydıgınız durumların özel güvenlik çalışsanlarında rastlanan durumlar olduğunuda çok iyi biliyorumbenim yardım istediğim durum EĞİTİM sırasında ne tür bi eğitim vereceğim,hangi eğitimleri katacağımdır..Tşkler kazasız günler dileğiyle..
Bence, bulunur.. Ama, solunum yolu ile geçen virüsler için, önlem alınmalı.. Bunun içine, hastane de görev yapan güvenlik görevlileri de girer..arkadaşlar,
Havalimanı, stadyum vb. elle arama yapılması sık olan yerlerde güvenlik görevlilerinin biyolojik riskleri bulunur mu sizce? Yakın olarak (nefes ile bulaşabilen ciddi virüslerin olduğu bilinmekte) ve detaylı bir şekilde elle arama yapılabiliyor...
İlk yardım ve Söndürme( Yangın ) Eğitimi.. Ayrı tutulmuyor mu? Genel İş Güvenliği, Acil Durum, Elektrikli aletlerin kullanımı, Meslek Hastalığı ve iş Kazalarına dikkat edilmesine yönelik eğitimlerin verilmesi gerekir..Yangın eğitimi,ilkyardım eğitimi,acil durum,doğal afetler,meslek hastalikları,iş kazası,tehlike ve risk kavramı,ergonomi,kimyasallar,çalışanların yasal hak ve sorumlulukları....
Acil kismina kapi yaptirip iletisim teknikleri ile ilgili egitim aldirtacam arti bi sorun daha var ben bunlari is kazasi olarak daha bildirmeye baslamadim ve de mahkeme masraflarini isveren mi karsilamak zorunda bu adamlatinokan bey bende sizinle aynı dertten müzdaribim malesef hastanedenlikler sürekli dayak yiyip yaralanıyorlar iş kazası olaraka bildirimleri yapılıyor fakat bunun haricinde eğitimler dışında benmde aklıma birşey gelmyor![]()
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.