- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman Adayı (C)
Onayli deftere gördüğümüz butun riskler yaizliyor mu.nasıl cumleler kurmak gerekiyor rica etsem bilen biri açıklayabilir mi
Doğrudur.ilkyardımcı az tehlikeli de %5 olacak
Noter onaylı defter kanuni zorunlulukturArkadaşlar merhaba yeni çalışmaya başladım ve onaylı defter yerine ben günlük raporlara yazıyorum işverene ve diğer sorumlulara onaylatıyorum. Yinede onaylı defter tutmam gerekiyor mu?
onaylı defter aylık düzenli mi tutulmalı yoksa tespit- öneri bildirileceği zaman mı?
yani belirli bir periyodu yok değil mi?
yöneticim ısrarla aylık olması gerektiğini söylüyor da![]()
Şöyle mi anlıyorum? firma bakanlık tarafından denetim geçirdi ve bakanlığın yazmış olduğu uygunsuzluklar var? Siz de yazılan bu uygunsuzlukları deftere yazmalımıyım diye soruyorsunuz? hayır yazmanıza gerek yok..çok teşekkür ederim bilgi için; o zaman bir soru daha sorayım size çalışma bakanlığa denetim uygunsuzluklarını bu noter onaylı deftere yazmak gerekir mi?
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.