- Medeni hal
- Belirtilmedi
- Meslek
- Uzman (A)
Bu tür insanlara sadece acıyabiliyorum.Emeğine biçtiği değer bu demek ki...Üstelik A sınıfı![]()
Bu tür insanlara sadece acıyabiliyorum.Emeğine biçtiği değer bu demek ki...Üstelik A sınıfı![]()
Fiyat çok yüksek biraz daha indirebilirmiş aslında![]()
siz neyin kafasındasınız yaw ben tehlıkelı sınıfa 8 kişinin çalıştığı yere hekimle bir 300 tl verdim.çok tehlikeli(döküm) 30 çalışanı olan yer ile arkadaşım aylık 250 TL ye anlaştı, saati dolsun diye..........
siz neyin kafasındasınız yaw ben tehlıkelı sınıfa 8 kişinin çalıştığı yere hekimle bir 300 tl verdim.
.ok düşük fiyat vermişssiniz birde döküm işi
Aynen katılıyorum, mühendis olmayanlar rakamı piyasada yeteri kadar ayak altına düşürdüler malesefArkadaşlar şimdi ben bir tartışma daha başlatacağım.. belki, kutuplaşma olacak, belki birileri kızacak ama 2000 ve altını alan uzmanların eğitim durumu nedir acaba?
Tekrar ediyorum, sgk mühendis için minimum maaşı 2750 olarak belirlemiş geçen sene?
demek ki mühendis olmayan igu arkadaşlar fiyatı düşürüyor diyebilirmiyiz?
bizim doktorlar ile aynı katagoride olmamız mümkün değil. hiç bir zamanda mümkün olmayacak.. çünkü hepimiz mühendis değiliz..
lütfen kümse bu mesajımdan rahatsız olmasın.. sadece gördüklerimi söylüyorum..
bende zaten arkadaşınıza sinirlendimGörkem bey , mesaja dikkat ettiyseniz 'arkadaşım diye belirttim' ben zaten tam zamanlı otomotiv sektörünün öncü bir firmasında A sınıfı uzman olarak çalışıyorum, böyle bireysel çalışma rakamlarına komik örnek olsun diye yazdım
Arkadaşlar bende bir uzmanım ama neden doktor fiyatı ile kıyaslıyoruz ki kendimizi. Suç bizlerde Arkadaş düşük fiyata çalışmayalım , Doktor arkadaşlar en iyisini yapıyor Bakın sayıları da artıyor ama fiyatın düştüğünü pek göremiyoruz.Herkes dirayetli olsa varsın 1 ay işsiz kal 3-5 yere bakıp aldığın parayı 1 -2 yere bakıp alırsın. İşinin de hakkını verirsin, Ücret olarak da hak ettiğini alırsın. Zaten yakın zamanda denetimler başlar 3-5 liraya uzmanlık yapan arkadaşlarımı ben ozaman görürüm. Belgeler evraklar eğitimler vs istensin ozaman yakın zamanda nasıl ki uzman sayısı bu denli hızlı arttıysa azalışıda bu denli hızlı olacakDoktor neden uzmandan çok alıyor? Uzmandan çok mu iş yapıyor. Yapılan işe ve sorumluluga göre para verilse uzman doktorun en az 5 katını alması lazım. 6 ay uzmanlık yapıp bıraktım. Büyük bi ihtimal de artik yapmayacağım. Toplamda 1yildan fazla zamanimi aldi bu iş. O zamana acıyorum
Arkadaşlar bende bir uzmanım ama neden doktor fiyatı ile kıyaslıyoruz ki kendimizi. Suç bizlerde Arkadaş düşük fiyata çalışmayalım , Doktor arkadaşlar en iyisini yapıyor Bakın sayıları da artıyor ama fiyatın düştüğünü pek göremiyoruz.Herkes dirayetli olsa varsın 1 ay işsiz kal 3-5 yere bakıp aldığın parayı 1 -2 yere bakıp alırsın. İşinin de hakkını verirsin, Ücret olarak da hak ettiğini alırsın. Zaten yakın zamanda denetimler başlar 3-5 liraya uzmanlık yapan arkadaşlarımı ben ozaman görürüm. Belgeler evraklar eğitimler vs istensin ozaman yakın zamanda nasıl ki uzman sayısı bu denli hızlı arttıysa azalışıda bu denli hızlı olacak
Merak etmeyin yakında 50 tl veren de olurbugün benim sözleşme yaptığım firmaya başka osgb
200 lira fiyat vermiş.
Ben 800 vermiş almıştım.
Ahlak nerde.. hele bunu osgb ler yapıyorsa
Merak etmeyin yakında 50 tl veren de olur
2-Bakanlık, yükseltme sınavlarıyla kısa zamanda uzman sayısını çok arttırdı. C sertifikasını yeni almış prim günleri de tutan bir uzman 7 senede geleceği yere bir sınavla 4 ayda geldi. Şu anda C sertifikalı uzman sayısı min. 100 milyon (abartı değil arkadaşlar yüz milyon)işçiye hizmet verecek kapasitede. Oysa Türkiye'nin istihdam kapasitesi çok tehlikeli iş yerleri de dahil 26 milyon işçi. Şaka gibi değil mi ?
Pardonda nasıl C sınıfı uzman sayısı 100 milyon? Türkiyenin nüfusu zaten o kadar değil...
bende hiç bir zaman firmada bulunmadığını iddia edip ama firmanın isg evraklarında adı gözüken uzman arkadaşlarımı 170 nolu hatta şikayet ediyorum . Kimse kusura bakmasın ya bu işi insan gibi yaparlar ya da sonuçlarına katlanırlarEvet verir ondan sonra bağırırız.
Doktorlar 3 kat fazla alıyor.
Etik ahlak kuralı nedir.
Cart dır curt dur.
Artık etik ahlak kuralını çiğneyenleri bakanlığa şikayet ediyorum.
Ticaret başka ahlaksızlık başka
Bana göre
Görkem bey , mesaja dikkat ettiyseniz 'arkadaşım diye belirttim' ben zaten tam zamanlı otomotiv sektörünün öncü bir firmasında A sınıfı uzman olarak çalışıyorum, böyle bireysel çalışma rakamlarına komik örnek olsun diye yazdım
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.