merhabalar arkadaşlar, elimde süt mayalayıp yoğurt yapan bir yer var, kendi çapında bir imalathane, benim öngörebildiğim riskleri aşağıda sıraladım, eklemek gereken maddeler konusunda yardımcı olursanız çok memnun olurum.
kaygan zemin
ağzı açık bekletilen gıda maddeleri (mayalanmış süt vb)
portör muayenelerindeki eksikler
hijyen yetersizliği
makine bakımları
sıcak yüzeyle temas etme
yetersiz aydınlatma ve havalandırma
uygunsuz kap ve kasa istifi
temizlik kimyasalları
dağınıklık
kaygan zemin
ağzı açık bekletilen gıda maddeleri (mayalanmış süt vb)
portör muayenelerindeki eksikler
hijyen yetersizliği
makine bakımları
sıcak yüzeyle temas etme
yetersiz aydınlatma ve havalandırma
uygunsuz kap ve kasa istifi
temizlik kimyasalları
dağınıklık