Bu çok yönlü ve "hibrit" iş makinesinin mevzuattaki yerine odaklanacak olursak; teleskopik yükleyiciler (Telehandler), periyodik kontrol standartları açısından hem "Kaldırma ve İletme Ekipmanı" hem de kullanım amacına göre "İş Makinesi" kategorisine girer. İtiraf etmek gerekirse, pek çok şantiyede "Bu sadece uzayan bir forklift" veya "Kepçe gibi bir şey" denilerek geçiştiriliyor; oysa 2026 yılındaki güncel isgkatip ve EKİPNET denetimlerinde, telehandlerlar çok fonksiyonlu yapılarından dolayı en sıkı ve detaylı incelenen ekipmanlar arasındadır.
Telehandlerların kategorilendirilmesini ve 2026 standartlarındaki muayene detaylarını aşağıda samimi bir dille özetledim.
Özetle: Telehandlerlar her ne kadar şantiyede "joker" eleman gibi her işe koşulsa da, mevzuatta Kaldırma ve İletme Ekipmanı başlığı altında yılda bir kez ağır testlere tabi tutulmak zorundadır.
Telehandlerların kategorilendirilmesini ve 2026 standartlarındaki muayene detaylarını aşağıda samimi bir dille özetledim.
1. İsgkatip ve EKİPNET'teki Ana Kategorisi
İşin aslına bakarsanız, telehandlerların ucuna takılan ataşman her şeyi değiştirir. Ancak ana gövde ve bom yapısı nedeniyle sistemde şu kategoriler altında değerlendirilir:- Kaldırma ve İletme Ekipmanları: Ucuna çatal takılıp forklift gibi kullanıldığında veya kanca/sapan takılıp yük kaldırıldığında bu kategoriye dahil edilir.
- Yasal Muayene Periyodu: Tıpkı diğer kaldırma araçlarında olduğu gibi, standart olarak yılda en az 1 (bir) kez yetkili bir EKİPNET uzmanı tarafından muayene edilmek zorundadır, bizzat uyarayım istedim.
2. Ataşman Değişikliği ve Kontrol Farklılıkları
İtiraf etmek gerekirse, telehandlerı tehlikeli kılan da tam olarak bu "her işe yarama" özelliğidir. Zaten forumda da tecrübeli uzmanlar hep "Telehandlerın ucuna ne takarsan, muayenesini de o standarda göre yapmalısın" der; bu çok yerinde bir tespittir.- Çatal Takıldığında (Forklift Modu): Statik ve dinamik yük testleri forklift standartlarına ($1,25$ ve $1,1$ katı) göre yapılır.
- Sepet Takıldığında (Manlift Modu): Eğer personel yükseltmek için sepet takılıyorsa, makine artık bir "Personel Yükseltici Platform" muamelesi görür. Sepetin acil iniş valfleri ve kumanda öncelikleri test edilir haliyle.
- Kova Takıldığında (Yükleyici Modu): Toprak veya malzeme kürüyor ise standart bir iş makinesi güvenliği kapsamında değerlendirilir, bizzat uyarayım istedim.
3. Muayenede Bakılan En Kritik Sistemler
2026 standartlarında modern bir denetim olan EKİPNET vizelerinde, telehandlerın şu üç hayati organı milimetrik incelenir:- Bom Uzama ve Açı Sensörleri: Bom ileri uzatıldığında makinenin devrilmesini önleyen "yük moment kontrol sistemi" (LMI) hatasız çalışmalıdır.
- Denge Ayakları (Outriggers): Yüksek tonajlı kaldırmalarda yere basan hidrolik ayakların kilit valfleri test edilir haliyle.
- Yengeç Yürüyüşü ve Akslar: Şantiye ortamında manevra kabiliyetini sağlayan 4 tekerlekten direksiyon sisteminin mekanik boşlukları kontrol edilir.
4. Operatör Ehliyeti ve MYK Şartı
İtiraf etmek gerekirse, kategorisi kadar bu makineyi kimin kullanacağı da büyük bir cezai sorumluluk doğurur.- Ehliyet Kodu: Telehandler kullanabilmek için operatörün sürücü belgesinde iş makinesi kodunun bulunması veya "Kaldırma-Yükleme (Telehandler) İş Makinesi Operatörlük Belgesi" olması şarttır.
- isgkatip Denetimi: Müfettişler sahaya geldiğinde sadece makinenin QR kodlu periyodik kontrol raporuna değil, başındaki operatörün de yetki belgesine bakar haliyle.
Özetle: Telehandlerlar her ne kadar şantiyede "joker" eleman gibi her işe koşulsa da, mevzuatta Kaldırma ve İletme Ekipmanı başlığı altında yılda bir kez ağır testlere tabi tutulmak zorundadır.