- Meslek
- Uzman (C)
NAsıl bir şans varsa bende ilk olarak sınav hakkınız bulunmamaktadır diyordu şimdi A diyor Körün istediği 1 göz Allah verdi 2 göz misali

bakanlığın sitesi çöktü sanırım ulaşım sağlayamadım bir türlü... evrak takibin tel. numarası kaçtı hatırlayan varmı arkadaşlar
0312.......60 00 ?
bende aynı durumdayım..dilekçem 23 ocak da öğleden sonra teslim edildi gözküyor . henüz bir gelişme yok , isggmyi arıyorum açan yok .. benim açımdan çok saçma bir sistem yapmışlar sıvav başvuru tarihi 03-12 şubat . benim o tarihlerde 1530 civarında oluyor . ama gel görki sgk primler 22-27 ocakda kontrol ediliyor tabi ocak ayının primleri şubat 5 gibi gözüküyor katipte. ondan sonra uğraş dilekçe felan.... hayır.. neden sınava başvurduğum tarşhte (03-12 şubatta) sgk primleri kontrol edilmiyor anlamış değilim....
max 23 gün o şekilde taahhuk edebiliyorsun diye birşeyler duymuştum ... benim şuan 1485 ocak ayından 15 gün yeterli benim için ama moralimi bozdun tabi o ayrıhayırlısı olsun mayısta yükselme olursa ona gireriz artık..
nasıl ya ..NAsıl bir şans varsa bende ilk olarak sınav hakkınız bulunmamaktadır diyordu şimdi A diyor Körün istediği 1 göz Allah verdi 2 göz misali![]()
benimde aynen son rakamlar ..2985 günüm var ocak15den itibaren de 15 gun aynı dert muhasebeden aldım 2çkez gönderdim beklemedeyim stresle...ALLAH yardımcımız olsun,
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.