- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (C)
Rica ederim. Onların hukuk müşavirliği hizmetide bulunmaktadır.Serdar bey teşekkür ederim cevabınız için.ZMO öğrenci kaydım vardı okurken,görüşeyim bir..
Rica ederim. Onların hukuk müşavirliği hizmetide bulunmaktadır.Serdar bey teşekkür ederim cevabınız için.ZMO öğrenci kaydım vardı okurken,görüşeyim bir..
Ben bu sorunu YÖK ile dilekçe yollayıp çözdüm fakat Ankara içindeyseniz elden vermeniz hem zaman hem de sinir katsayınız için iyidir. Süreç o kadar yavaş ve birbirinden habersiz ilerliyor ki 3 dilekçe yollamak kaydı ile çözdüm en sonun da faks istedim öyle halloldu
evet bende dilekçe örneği görsem iyi olur..birde kaç günde dilekçemize cevap veriyorlar..iadeyi tahattütlü mü yollamak mantık lı acaba?
Arkadaşlar;Ziraat Müh. sadece tarım makinaları İG uzmanı olabilir diye bir yönetmelik vardı ama bunu Danıştay kaldırmış. Bende kursa yazıldıktan sonra bmesleğimle ilgili literatür araştırması yaparken bu yönetmeliğe rastladım, başımdan aşağı kaynar sular döküldü hafta sonu olduğundan kurslada iletişim kuramadım. En sonunda burda Nurdan hanıma msj yazmıştım belgenizi alabildiniz mi? diye. Sağolsun oda nasihatlarla dolu bir cevap vermişti![]()
kendi mesleğimle ilgili bir yerde İG uzmanlığı yapcam ama bunlar neresi diye soruyorsan:
SANAYİ, TİCARET, TARIM VE ORMAN İŞLERİNDEN SAYILAN İŞLERE İLİŞKİN YÖNETMELİK(Resmi Gazete Tarihi: 03.09.2008 Resmi Gazete Sayısı: 26986)EK-I4857 SAYILI İŞ KANUNUNUN UYGULANMASI BAKIMINDAN
SANAYİ, TİCARET, TARIM VE ORMAN İŞLERİ LİSTESİC) Tarım ve Orman İşleri
1 - Her çeşit meyveli ve meyvesiz bitkiler; çay, pamuk, tütün, elyaflı bitkiler; turunçgiller; pirinç, baklagiller; ağaç, ağaççık, omca, tohum, fide, fidan; sebze ve tarla ürünleri; yem ve süs bitkilerinin yetiştirilmesi, üretimi, ıslahı, araştırılması, bunlarla ilgili her türlü toprak işleri, ekim, dikim, aşı, budama, sulama, gübreleme, hasat, harman, devşirme, temizleme, hazırlama ve ayırma işleri, hastalık ve zararlılarla mücadele, sulama birliklerince ortaklaşa ödeme usulü ile tarımsal sulama sistemlerinin işletilmesi, toprak ıslahı, çayır, mera, toprak ve su korunması gibi işler,
2 - Her türlü iş ve gelir hayvanlarının yetiştirilmesi, üretimi, ıslahı ve bunlarla ilgili bakım, güdüm, terbiye, kırkım, sağım ve ürünlerinin elde edilmesi, toplanması, saklanması ile bu hayvanların hastalık ve asalaklarıyla mücadele işleri,
3 - Ormanların korunması, planlanması (amenajman), yetiştirilmesi, işletilmesi, sınırlandırılması çalışmaları, yangınla mücadele çalışmaları, bunlara ait alt yapı çalışmaları ile etüt proje, ağaçlandırma, erozyon kontrolü, rehabilitasyon, orman içi mera ıslahı, aşılama, tohum ve ağaç ıslahı, tohum toplama, fidan üretimi, tohumlukların tesisi, ormancılık araştırma çalışmaları ile av yaban hayatı çalışmaları, milli park, orman içi dinlenme yerleri ve kent ormanlarının kurulması, bakımı, geliştirilmesi ve korunması işleri,
4 - 20/4/1967 tarihli ve 854 sayılı Deniz İş Kanunu hükümleri saklı kalmak kaydıyla, kara ve su ürünleri avcılığı, yetiştiriciliği ve üreticiliği ile bu yoldan elde edilen ürünlerin saklanması ve taşınması işleri.
Ziraat Mühendisi olmuşsan başın bela da maalesef
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.