Catering Fabrikası Için Risk Analizi

Konu, 'Örnek Risk Analizleri ve Değerlendirmeleri' kısmında isgdemc2216 tarafından paylaşıldı.

Sayfayı Paylaş

  1. isgdemc2216

    isgdemc2216 TÜİSAG Üyesi



    catering hazr gıda fabrikası için risk analizi örneği ve ilk işe girdiğimzde neleri yapmalıyz dikkat etmeliyz yrmardmcı olursanz çok sevinirm



     
    bostancis2010 bu yazıya teşekkür etti.
  2. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin



    Merhaba,
    Bu konuda türkçe kaynaklar biraz yetersiz.
    Size aşağıdaki adresi tavsiye ederim.
    Buradan faydalanabilirsiniz.
    http://www.hse.gov.uk/catering/index.htm
    İyi çalışmalar.



     
    Harun E. Omay, siyahimm, Hakan Tüzmen ve 4 kişi daha buna teşekkür etti.
  3. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    Bu arada faydası dokunabileceğini düşündüğüm bir dokümanı ekledim.

     

    Ekli Dosyalar:

    siyahimm, Şahin Hamarat, kadir ay ve 10 kişi daha buna teşekkür etti.
  4. ahmet ersavaş

    ahmet ersavaş TÜİSAG Üyesi

    Hemşerim bu analizler iş güvenliği ile ilgili değil. Gıda güvenliği ile ilgili.

    Kolay gelsin.



    TÜİSAG Youtube Kanalına abone olarak bizi desteklemeyi unutmayın !



     
  5. Kübra SAYIM

    Kübra SAYIM TÜİSAG Üyesi

    yemek şirketine yıllık plan hazırlamam gerekiyo hangi maddeleri koymam gerekir.Yapan varsa paylasabilirmi? Acil yardımlarınızı bekliyorum.

     
  6. Real

    Real TÜİSAG Üyesi

    Umarım faydalı olur.



    TÜİSAG Youtube Kanalına abone olarak bizi desteklemeyi unutmayın !



     

    Ekli Dosyalar:

    Nuran AYDEMİR, bilgesena, Kübra SAYIM ve 1 kişi daha buna teşekkür etti.
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş



Yandex.Metrica