Risk D. Mutfak / Lokanta / Pastaneler İçin Risk Değerlendirmesi (çsgb)

Konu, 'Hizmet Sektöründe İSG Uygulamaları' kısmında Kaan SAKA tarafından paylaşıldı.

Sayfayı Paylaş

  1. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin



    Arkadaşlar,

    Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının yayınlamış olduğu Mutfak/Lokanta/Pastaneler için Risk Değerlendirmesi ektedir.

    İyi çalışmalar.



     

    Ekli Dosyalar:

  2. arzu k

    arzu k TÜİSAG Üyesi



    merhabalar kaan bey,

    bakanlık tarafından hazırlanan bu listenin risk değerlendirme formu olarak doldurulması yeterlimidir?şiddet -olasılık derecelendirmesi kısmı bulunmuyor.sadece yolgösterici olarakmı alınmalı.tşk



     
    edaosmanli bu yazıya teşekkür etti.
  3. mehmetsddkeker

    mehmetsddkeker TÜİSAG Üyesi

    Merhaba Kaan bey,
    Bu değerlendirme risk analizi olarak işletmelerde bulundurulsa yeterli mi?

     
  4. bernay279

    bernay279 TÜİSAG Üyesi

    küçük bir lokanta için yaptığım risk analizi



    TÜİSAG Youtube Kanalına abone olarak bizi desteklemeyi unutmayın !



     

    Ekli Dosyalar:

    srhtkya, Tahir ALGAN, Yasin KOÇDOĞAN ve 8 kişi daha buna teşekkür etti.
  5. klbkbr

    klbkbr TÜİSAG Üyesi

    restaurant için hazrlanmış olan risk analizi örneği olan var mı?

     
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş



Üyelerimiz bu sayfayı aşağıdaki aramalarla bulmuştur :

  1. mutfak/lokanta/pastanelerde

Yandex.Metrica