Anlaşılan sağlam çalışmam gerekecek saolunaynen oluyor gidiyor, c sınıfını 3.5 sene önce 94 ile geçtim şimdi deneyimime rağmen ilk sınav 65.30' la kaldım,, 2.sınavı 74 ile geçicem inşallah çok basit evet![]()
Tabiki zorlicam bakalım şansımızı denicez ama tecrübesizken tehlikeli yerlerde çalişmak iyimi kötümü bilemedim.Bana kalırsa zor gelmesin siz yine de B sınavında ısrarcı olun derim. Ayrıca çok da bir farkının olduğunu düşünmüyorum sınav konusunda, yüksek lisanstan sonra da bir miktar bilgiye de sahip olacaksınız zaten. Birazda siz çalışırsınız olur gider... Kolay gelsin şimdiden.
Sen B sınıfını al. B sınıfı olunca çok tehlikelide çalışacaksın diye bir kaide yok, gene az tehlikeli veya tehlikeli de çalış.Tabiki zorlicam bakalım şansımızı denicez ama tecrübesizken tehlikeli yerlerde çalişmak iyimi kötümü bilemedim.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.