Bakanlığın Sınavı

boğaç

Aktif Üye
TÜİSAG Üyesi
Meslek
Uzman Adayı (C)
Eray Bey, mümkünse kitabınıza yapıştırmaya çalışın fotokopiyi.

Eray Eser

Acemi Üye
TÜİSAG Üyesi
zaten bende kitaptaki tablo B sayfalarını koparıp fotokopiyi yapıştırmayı düşünüyorum.sınav da farklı döküman olarak nitelendirmezler umarım.teşekkürler

KENAN TAYĞAR

Aktif Üye
TÜİSAG Üyesi
Medeni hal
Evli
Meslek
Uzman (C)
Kenan Bey bilgilendirmeleriniz için teşekkürler. ADR kitapları dışında herhangi birşey yasak demişsiniz. Benim kitabımda tablo B alfabetik sıralamaya göre hazırlanmamış.ben başka bir arkadaşımın kitabından tablo B kısmını fotokopi çektirdim.onun kitabında alfabetik sıralamayla yer almış. ayrıca bende olmayan bir çok maddenin fotokopide yer aldığını gördüm.kısacası kitabımda ki tablo B eksik ve alfabetik sıralamaya göre değil.sınav süresini düşünecek olursak kendi kitabımdan aramak zaman kaybı oluyor çünkü çok karışık. sınava sadece tablo b fotokopisi ile girmek sıkıntı yaratır mı?[/QUOT
kesinlikle izin vermezler kitap harici bir şey götürmeyin sınavınız iptal olur sıkıntı yaşarsınız

Mithat Kutluay

Üye
TÜİSAG Üyesi
Medeni hal
Bekar
Meslek
Uzman (B)
Daha önce hiç ösym dışı sınavlara girmediğimden soruyorum. Bakanlık sınavları OSYM standardında mı yapar? Yani kalemi silgiyi verir mi? (Gerçi 50 tl boşuna vermedik herhalde.) Bir de ADR kitaplarını el çantasıyla sınava getirebilir miyiz? Sonra çanta manta almıyoruz demesinler. Daha önce girenler yazabilirse iyi olur.

boğaç

Aktif Üye
TÜİSAG Üyesi
Meslek
Uzman Adayı (C)
Ösym kadar sıkı denetim yok, öyle olsaydı zaten kitap kabul edilmezdi. Sınava giriş belgesindeki açıklamaları okuyunuz. Ayrıca yanınıza her ihtimale karşı kalem ve silgi almanızı öneririm.

Mithat Kutluay

Üye
TÜİSAG Üyesi
Medeni hal
Bekar
Meslek
Uzman (B)
Ösym kadar sıkı denetim yok, öyle olsaydı zaten kitap kabul edilmezdi. Sınava giriş belgesindeki açıklamaları okuyunuz. Ayrıca yanınıza her ihtimale karşı kalem ve silgi almanızı öneririm.
Öyle yapacağım herhalde. Daha önce ösym sınavlarından aldığımız kalem kutularından birini getireceğim. Ancak çantayla sınava geldiğimizde arıza çıkarıyorlar mı ona takıldım. Kitapları elimizde veya poşetle getirecek değiliz herhalde.

Gökhan Sönmez

Aktif Üye
TÜİSAG Üyesi
Daha önce hiç ösym dışı sınavlara girmediğimden soruyorum. Bakanlık sınavları OSYM standardında mı yapar? Yani kalemi silgiyi verir mi? (Gerçi 50 tl boşuna vermedik herhalde.) Bir de ADR kitaplarını el çantasıyla sınava getirebilir miyiz? Sonra çanta manta almıyoruz demesinler. Daha önce girenler yazabilirse iyi olur.
kitapları çantanıza koyarak gidebilirsiniz,kitabın üstüne ne istiyorsanız yapıştırabilirsiniz ama kesinlikle ayrı olarak durmasınlar.Ben Balgatta girmiştim 25 nisandaki sınava ve gözetmenler gayet iyiydi sorun çıkmadan herkes sınavını tamamladı.Başarılar

Gökhan Akdaş

Üye
TÜİSAG Üyesi
Medeni hal
Bekar
Meslek
Uzman Adayı (C)
Selamlar,

Benim sorum şu, ÖSYM sınavları kadar sıkı yönetim var mı, örneğin KPSS sınavına girerken yanınızda " Cüzdan, metal anahtarlık, anahtar, saat, telefon, bozuk para vb " istenmediği sınav giriş belgesinde açıkca yazılmış.

Bu sınav için çıkan giriş belgesinde bu tür yazılar yok elektronik ürün getirilmemesi vb. yazılmış. Ben istanbuldan direkt sınava gidecek şekilde yola çıkacağım. Cüzdan, saat, anahtar vb yanıma almamalı mıyım tereddütte kaldım, malum emanet işi biraz sakat oluyor bilmediğiniz yerde.

Daha önceki sınavlara girenler varsa bilginizi rica ederim.

emine çelik1

Üye
TÜİSAG Üyesi
merhaba arkadaşlar

Öncelikle cumartesi sınava gireceklere bende dahil olmak üzere başarılar diliyorum:). Ben sınava ilk kez katılacam ve bir sorum olacak sınavda her soru için ref. numarası belirtmemiz gerekir mi ? ayrıca ben ADR kitabının giriş kapağına küçük bir tablo yapıştırmak istiyorum bu geçerli olur mu yoksa iyice kontrol ediyorlar mı ?

Özlem .

Çalışkan Üye
TÜİSAG Üyesi
Medeni hal
Belirtilmedi
Meslek
Uzman (B)
Selamlar,

Benim sorum şu, ÖSYM sınavları kadar sıkı yönetim var mı, örneğin KPSS sınavına girerken yanınızda " Cüzdan, metal anahtarlık, anahtar, saat, telefon, bozuk para vb " istenmediği sınav giriş belgesinde açıkca yazılmış.

Bu sınav için çıkan giriş belgesinde bu tür yazılar yok elektronik ürün getirilmemesi vb. yazılmış. Ben istanbuldan direkt sınava gidecek şekilde yola çıkacağım. Cüzdan, saat, anahtar vb yanıma almamalı mıyım tereddütte kaldım, malum emanet işi biraz sakat oluyor bilmediğiniz yerde.

Daha önceki sınavlara girenler varsa bilginizi rica ederim.

Gökhan Bey evet, bazı kısıtlamalar bildiğim kadarı ile bu sınavda da geçerli, fakat sınav sorumlusuna yahut emanet alma için okul bünyesinde hizmet veren kişilere ücret karşılığı eşyalarınızı bırakabilirsiniz. En güveniliri yine salon başkanı olarak aşağıda ifade edilen salon sorumlusu olacaktır sanırım.

upload_2015-10-2_13-4-9-png.208

Sınava Giriş Belgenizin altında bulunan ve yukarıda da belirtilen ifadelerden teyit edebilirsiniz.

Bilgilerinize rica ederim.

Saygılarımla ve başarılar dileklerimle...

Son düzenleme:

Gökhan Sönmez

Aktif Üye
TÜİSAG Üyesi
Gökhan Bey,ösym sınavları kadar sıkı denetim yok ben telefon cüzdan gayet rahat girdim çantama koydum hepsini,sınavda gözlemcinin yanına bıraktık.Balgatta ömer seyfettin anadolu lisesi böyleydi en azından.Başarılar
Emine Hanım,kitabınıza istediğinizi yapıştırabilirsiniz özelillikle arkalarda boş sayfalar var onun üzerine yapıştırın iyice,ayrı bir kağıt olarak görülmedikçe sorun yok.Yalnız referans sorunuzu anlayamadım açıklarsanız yanıt veririm.Başarılar

Özlem .

Çalışkan Üye
TÜİSAG Üyesi
Medeni hal
Belirtilmedi
Meslek
Uzman (B)
Sınava girişte engel teşkil eden nokta elektronik cihazlar kısmı sanıyorum. Bozuk para vb gibi metal eşyalar için bildiğim kadarı ile KPSS' deki kadar katı kuralları yok, henüz. Ancak olur da böyle bir problemle karşılaşırsanız kastettiğim aynı şekilde telefonunuz gibi diğer ufak tefek eşyalarınızı da salon sorumlusuna teslim edebilirsiniz.
Saygılarımla.

Gökhan Akdaş

Üye
TÜİSAG Üyesi
Medeni hal
Bekar
Meslek
Uzman Adayı (C)
Özlem hanım ve Gökhan bey, cevaplarınız için teşekkür ederim.
başarılar, saygılarımla,

Yasemin Akkaya

Acemi Üye
TÜİSAG Üyesi
Orhan bey tmgd hakkında yeni bilgim oldu araştırıyorum. İş bulabildiniz mi acaba ? Cevap verirseniz sevinirim. İyi şanslar

Moderatör tarafında düzenlendi:
!!! Reklam Engelleyici Tespit Edildi !!!

Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !

Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Devredışı bıraktım, siteyi gezmeye devam edebilirim.