şuan e devlet protokolünde sınav giriş belgeleri yayınlandı3 ekim sınavı giriş belgeleri siteye konuldu mu bilgisi olan var mı acaba?
Kenan Bey bilgilendirmeleriniz için teşekkürler. ADR kitapları dışında herhangi birşey yasak demişsiniz. Benim kitabımda tablo B alfabetik sıralamaya göre hazırlanmamış.ben başka bir arkadaşımın kitabından tablo B kısmını fotokopi çektirdim.onun kitabında alfabetik sıralamayla yer almış. ayrıca bende olmayan bir çok maddenin fotokopide yer aldığını gördüm.kısacası kitabımda ki tablo B eksik ve alfabetik sıralamaya göre değil.sınav süresini düşünecek olursak kendi kitabımdan aramak zaman kaybı oluyor çünkü çok karışık. sınava sadece tablo b fotokopisi ile girmek sıkıntı yaratır mı?[/QUOT
kesinlikle izin vermezler kitap harici bir şey götürmeyin sınavınız iptal olur sıkıntı yaşarsınız
Öyle yapacağım herhalde. Daha önce ösym sınavlarından aldığımız kalem kutularından birini getireceğim. Ancak çantayla sınava geldiğimizde arıza çıkarıyorlar mı ona takıldım. Kitapları elimizde veya poşetle getirecek değiliz herhalde.Ösym kadar sıkı denetim yok, öyle olsaydı zaten kitap kabul edilmezdi. Sınava giriş belgesindeki açıklamaları okuyunuz. Ayrıca yanınıza her ihtimale karşı kalem ve silgi almanızı öneririm.
kitapları çantanıza koyarak gidebilirsiniz,kitabın üstüne ne istiyorsanız yapıştırabilirsiniz ama kesinlikle ayrı olarak durmasınlar.Ben Balgatta girmiştim 25 nisandaki sınava ve gözetmenler gayet iyiydi sorun çıkmadan herkes sınavını tamamladı.BaşarılarDaha önce hiç ösym dışı sınavlara girmediğimden soruyorum. Bakanlık sınavları OSYM standardında mı yapar? Yani kalemi silgiyi verir mi? (Gerçi 50 tl boşuna vermedik herhalde.) Bir de ADR kitaplarını el çantasıyla sınava getirebilir miyiz? Sonra çanta manta almıyoruz demesinler. Daha önce girenler yazabilirse iyi olur.
Selamlar,
Benim sorum şu, ÖSYM sınavları kadar sıkı yönetim var mı, örneğin KPSS sınavına girerken yanınızda " Cüzdan, metal anahtarlık, anahtar, saat, telefon, bozuk para vb " istenmediği sınav giriş belgesinde açıkca yazılmış.
Bu sınav için çıkan giriş belgesinde bu tür yazılar yok elektronik ürün getirilmemesi vb. yazılmış. Ben istanbuldan direkt sınava gidecek şekilde yola çıkacağım. Cüzdan, saat, anahtar vb yanıma almamalı mıyım tereddütte kaldım, malum emanet işi biraz sakat oluyor bilmediğiniz yerde.
Daha önceki sınavlara girenler varsa bilginizi rica ederim.
iki haftadır adım bakanlık listesinde fakat arayan soran yok. abartılara inanmayın 25 bin lira on bin lira maaş şimdilik bir hareket yok ben beşe vereceğim beş tanesini ama arayan yok.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.