arkadaşlar bi şey sorucam ekimdeki sınavı kazanamadık aralıktaki sınava girmek istediğimizde tekrardan kursa kayıt yaptırıp gitmek mi lazım
Orhan Bey merhaba; Ben Ekim sınavına hazırlanıyorum. Sınavda Tablo A yı yazıcıdan cıktı alıp sunu dosyasına koysam , sonuçta adr dökümanı olacak. başka bır belge değil. kullanmamam ızın verırler mı? Birde siz ders çalışırken sitikır yerine nasıl bir yöntem kullandınız acaba? Cevap yazarsanız sevnırım.aslında sınavın zorluğu kendi yönteminizi geliştirmenize bağlı. ben kendi yöntemim sayesinde geçtim ve kursta geçen tek ben oldum. şu sitikır saçmalığı yerine başka teknik kullandım. millet doldurmuş sitikırları çoğu sitıkırlar içinden bulamadı aradığını çünkü çok karmaşık. kitabı çok iyi tanımak gerekiyor.
Hayır. Sınavı kazanmak için 4 hakknız var. 4 hakkı tükettikten sonra tekrar eğitim almanız gerekir.arkadaşlar bi şey sorucam ekimdeki sınavı kazanamadık aralıktaki sınava girmek istediğimizde tekrardan kursa kayıt yaptırıp gitmek mi lazım
youtube da videolar varArkadaşlar merhaba! Ders videolarını bulabileceğim bir yer var mı? Daha doğrusu böyle videolar var mı?
arkadaşlar bi şey sorucam ekimdeki sınavı kazanamadık aralıktaki sınava girmek istediğimizde tekrardan kursa kayıt yaptırıp gitmek mi lazım
Evet arkadaşım sınav çok zor sınava giren arkadaşlar bilir şimdiye kadar 20 bin kişi sınava girmiş sınavı kazanan sayısı 2 bin bile değilbakanlığın yaptığı sınavdan yetmiş ve üzeri almak zor mu bilgisi olan var mı çok teşekkürler şimdiden.
Kursa devam zorunluluğu var hemde tüm derslere girmek zorundasın amaArkadaşlar sonrasında iş bulma konusu benim kafamı çok kurcalıyor.
Tabi sınavı geçme oranının düşüklüğünden sonra..
Kursa başladım ama bırakmayı düşünüyorum. Kursa devam zorunluluğu var mı? Sınava kursa gitmeden girebilir miyiz? Bilgi verebilir misiniz?
eğitim aldığın tarihten itibaren 2 yıl içinde 4 sınav hakkın var istediğin sınavlara girebilirsin bu sınavlardan kazanamaz isen eğitimin iptal olurarkadaşlar bi şey sorucam ekimdeki sınavı kazanamadık aralıktaki sınava girmek istediğimizde tekrardan kursa kayıt yaptırıp gitmek mi lazım
Fazilet hanım ilk önce her şeyin hakkınızdan hayırlısı olmasını diliyorumslm ben hala kursa yazılmadım ama bu ülkede iş bulmak artık imkansız. o yüzden başvurmayı düşünüyorum. pek bi bilgim de yok. yorumları okudum sınava kitapla giriliyor sanırım. ve bazıları yeni yöntemler bulduğunu söylüyor. acaba bana bu konularda bilgi verebilebek birileri var mı? şimdiden teşekkürler...
Metin bey sınavda Adr kitapları dışında herhangi bir şey yasak yanlızca kitabın üzerine not alabilirsiniz ya da kitabın üzerine notlar yapıştırabilirsiniz o dediğiniz çıktılar yasakOrhan Bey merhaba; Ben Ekim sınavına hazırlanıyorum. Sınavda Tablo A yı yazıcıdan cıktı alıp sunu dosyasına koysam , sonuçta adr dökümanı olacak. başka bır belge değil. kullanmamam ızın verırler mı? Birde siz ders çalışırken sitikır yerine nasıl bir yöntem kullandınız acaba? Cevap yazarsanız sevnırım.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.