- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (C)
Gamze Hanım
Hocam kızmanızı anlıyorum ancak bu kadar saçma habere kaynak ne yazık ki ÇSGB. Yayınladığı taslakta aynen şöyle diyor;Gamze Hanım
Akşam Gazetesinin vermiş olduğu haberi okuduğum zaman açıkcası bu kadar da yanlış bilgi sahibi bir gazeteci olur mu diye düşündüm. Ama sonra bu haberin burada paylaşılması ve bu haberin yanlış bilgisine değilde olursa kötü olur şeklinde yorumlar yapılmasını görünce açıkcası üzüldüm.
Sayın OKAN GÜRAY BÜLBÜL isimli beyefendi
Eksik bilgileri ile birşeyler karalamaya çalışmış kendince.
Yok az tehlikeli sektörde yer alan 10 kişi altında ki işletmelerde iş güvenliği uzmanı,işyeri hekimi ve diğer sağlık çalışanı bulunduruma zorunluluğu kalkabilir diye yazmış çizmiş.
Tehlikeli sınıf ile karıştırmış sayın beyefendi ve yazmış çizmiş. Bu haberin doğruluğu KESİNLİKLE YOKTUR. ve üzücü olan kimsenin bu haberi okuyup da arkadaş bu yanlış dememesi.
Saygılarımla
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.