Makale : Paylaşım Seferberliği Başlamıştır

Kaan SAKA

TÜİSAG Kurucusu
Admin
Medeni hal
Evli
Meslek
Uzman (B)
Sayın üyelerimiz,

2012 yılında hizmete girmiş olan forumumuz an itibariyle 200.000 üyeyi aşarak Türkiye deki en büyük İş Sağlığı ve Güvenliği forumu olmuştur.
13 yıl önce isg sınavlarına hazırlanırken ve akabinde kendimi yetiştirirken internet üzerinde isg dokümanı bulmakta epeyce zorlanmıştım.
Bunun üzerine isgfrm.com forum sitemizi kurmaya, elimdeki dokümanları ve bilgimi sizlerle paylaşmaya karar verdim.
Geldiğimiz noktada gururla söylemeliyim ki forumumuzda her meslek grubundan, her sektöre hizmet veren isg uzmanı, iş yeri hekimi ve dsp üyelerimiz bulunmakta.
Bu zenginliğimizi, bu nüfuzumuzu en iyi şekilde değerlendirebilmek için eşsiz bir fırsata sahibiz.
Bu forum da yaklaşık 13 yıldan beri sizlere elimden geldiğince en iyi hizmeti vermekteyim.
C sınıfı olarak sitemize üye olanlar çoktan A sınıfı olmuştur bile.
Mesleğinde deneyim kazanmış tüm üyelerimizden bir ricam bulunmakta.
Her yeni gün aramıza yeni uzmanlar, yeni hekimler, yeni dsp ler katılmakta.

Ülkemizdeki isg hizmetini en iyi şekilde verebilmek için sadece kendimizi değil bizlerden sonra gelecek olan yeni nesli de en iyi şekilde yetiştirmeliyiz.
Bundan dolayı bilgi birikiminizi ve dokümanlarınızı forumda paylaşarak yeni neslin gelişimine ve farklı sektörlerde yeni çalışmaya başlayacak üyelerimize faydalı olabilmesi için Paylaşım Seferberliği başlatmış bulunmaktayım.

Unutmayın bilgi paylaştıkça çoğalır. Hiç bir zaman ben değil BİZ olmalıyız. Ancak bu şekilde ülkemize ve insanlığa en fazla katkıyı sağlayabiliriz.
Paylaşımda bulunmak isteyen üyelerimiz aşağıdaki başlıklar altında uygun gördükleri yerde paylaşabilirler.

Not : Paylaşacağınız doküman mevcut diye paylaşmamazlık yapmayalım. Her doküman farklı bir nüans ve bilgi içerebilir. Ayrıca her gün yönetmelikler değiştiğinden dolayı mevcut dokümandaki bilgiler eski olabilir. Bundan dolayı elinizdeki dokümanların paylaşımı son derece elzemdir.
Paylaşım seferberliğimize katılan her üyemize, diğer üyelerimiz adına teşekkürü şimdiden bir borç bilirim. İyi ki varsınız !

Saygılarımla,

!!! Reklam Engelleyici Tespit Edildi !!!

Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !

Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Devredışı bıraktım, siteyi gezmeye devam edebilirim.