- Medeni hal
- Bekar
- Meslek
- Avukat
Evet arkadaşlar bir şekilde TMGD sınavını geçip TMGD belgemizi alıyoruz. Daha sonra ne yapacağımızı çoğumuz bilmiyoruz. Bu işi yapan kişi sayısıda az olunca ümitsizliğe düşüyoruz. Bu durumu az da olsa ortadan kaldıracak, tavsiye verecek, bu işi yapan veya bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa seviniriz. Çoğu kişinin aklında bulunan sorular şunlardır diye tahmin ediyorum.
1. Firmayla görüşmeye gidilirken ne gibi hazırlıklar yapılır ?
2. Firmaya nasıl fiyat verilir ? Hangi kriterlere göre fiyat dağılımı yapılır ?
3. İşi aldıktan sonra firmada öncelikle yapılması gereken işler nelerdir ?
4. Şahis şirketi mi kurulmalı yoksa Limited mi ? Hangisi daha avantajlı olur ? Yoksa firmada mi sigortalı görünmek daha iyi olur.
5. Sözleşme nasıl olmalı nelere dikkat edilmeli ? ( Sözleşme örneği sunan olursa çok iyi olur
Aklıma en başta gelen sorular bunlar. Tabi diğer arkadaşlardan da katkı bekliyorum. Sonuçta hepimiz bi nevi meslektaşız.
1. Firmayla görüşmeye gidilirken ne gibi hazırlıklar yapılır ?
2. Firmaya nasıl fiyat verilir ? Hangi kriterlere göre fiyat dağılımı yapılır ?
3. İşi aldıktan sonra firmada öncelikle yapılması gereken işler nelerdir ?
4. Şahis şirketi mi kurulmalı yoksa Limited mi ? Hangisi daha avantajlı olur ? Yoksa firmada mi sigortalı görünmek daha iyi olur.
5. Sözleşme nasıl olmalı nelere dikkat edilmeli ? ( Sözleşme örneği sunan olursa çok iyi olur

Aklıma en başta gelen sorular bunlar. Tabi diğer arkadaşlardan da katkı bekliyorum. Sonuçta hepimiz bi nevi meslektaşız.